Få testet dine sprogkundskaber

Vi tilbyder kurser for arbejdsledige som har behov for at få opgraderet deres sproglige kompetencer i forbindelse med fremtidig jobsøgning.

Kurset vil være individuelt og bliver tilpasset lige netop dine behov, se eksempler på kursusindhold her.

Vi giver alle mulighed for at få en helt uforpligtende samtale med en af vores instruktører. Idet vi skræddersyr alle vores kurser og undervisning til den enkeltes niveau, er det afgørende, at vi får et godt indtryk af netop dine kundskaber, inden vi starter og tilpasser et kursus.

Hvis du gerne vil blive bedre til et eller flere sprog, er vores tilbud om en uforpligtende sprogsamtale et godt sted at starte. Det kan nemlig være svært selv at vurdere, på hvilket niveau man ligger, men ved at tage imod tilbuddet om en uforpligtende sprogsamtale får du hjælp af vores instruktører til at vælge netop det kursus, der passer til dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Hvordan foregår det?

En sprogsamtale med en af SprogGruppens instruktører varer ca. 15 minutter og foregår på det sprog, som du ønsker at tage et kursus i. Det er derfor en kortere samtale, som har til formål at give vores instruktører et klart billede af, hvor dine sproglige styrker og svagheder er. En sprogsamtale er derfor kun relevant, så længe du ikke starter helt fra bunden, men har lidt til noget kendskab til det pågældende sprog. På den måde kan vi finde netop det sprogkursus, som du vil få mest muligt ud af.

Bestil en uforpligtende samtale i dag

Vi tilbyder mange forskellige kurser indenfor stort set alle verdens sprog. Derfor kan det være svært på egen hånd at finde frem til, hvilket der er det rigtige for netop din situation. En sprogsamtale giver os baggrund for at kunne vejlede og rådgive dig frem til det rigtige valg. Det sikrer både, at vi kan tilpasse undervisningen, og at du får mest muligt ud af den tid og den indsats, du lægger i kurset. Hvis du ønsker at booke en uforpligtende sprogsamtale, kan det gøres via vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon 8675 5211.

Husk at vores tilbud om en samtale er helt uforpligtende.

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Kontakt os i dag!

Vi tror på, at sprog kan være nøglen til større succes. Vi bestræber os altid på at yde en service lidt ud over det sædvanlige og tilbyde nogle af landets absolut bedste sprogkurser.

Vi kan til hver en tid kontaktes via vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.

Alternativt kan du ringe på telefon +45 8675 5211 eller sende en mail til info@sproggruppen.dk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os