Dygtige og erhvervsorienterede instruktører

Vi tilbyder kurser for arbejdsledige som har behov for at få opgraderet deres sproglige kompetencer i forbindelse med fremtidig jobsøgning.

Kurset vil være individuelt og bliver tilpasset lige netop dine behov, se eksempler på kursusindhold her.

Al undervisning hos SprogGruppen varetages af vores dygtige og engagerede instruktører. Vi har et stort fokus på kvalitet, og det afspejles naturligvis også i valget af undervisere. Derfor er alle vores instruktører opvokset med sproget og har solid erfaring med sprogundervisning samt erhvervsorienterede problemstillinger og stor kulturel indsigt. Som kursusdeltager hos os er du sikret kompetent hjælp fra dygtige og veluddannede instruktører, som har fokus på netop dig og dine behov.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Sprog er mere end bare ord

At kunne alle ord på et givent sprog betyder ikke, at man kan tale det. Ved at udvælge instruktører med et indgående og personligt kendskab til deres sprog kan vi garantere, at vores sprogkurser og sprogundervisning også er præget af de kulturelle aspekter i et sprog.

Alle vores instruktører har ud over et stort kendskab til deres sprog også et indgående kendskab til det danske erhvervsliv og til forretningsområder generelt. Derudover har hovedparten gennemgået en pædagogisk uddannelse, som sikrer deres evne til at videreformidle deres viden. Alle vores instruktører taler naturligvis dansk.

Sprogundervisning med dygtige instruktører - Arbejde ved bærbar computer

Hvor vil du undervises?

Hos SprogGruppen arbejder både vi og vores instruktører på at tilpasse det enkelte kursus til netop dig og din virksomhed. Det gælder naturligvis også, hvad angår lokationen for kurset. Vores instruktører kører i hele Jylland og på Fyn, og du bestemmer helt selv tid og sted for undervisningen.

Hvis du har spørgsmål eller vil booke en instruktør til at komme ud til dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og høre mere.

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Kontakt os i dag!

Vi tror på, at sprog kan være nøglen til større succes. Vi bestræber os altid på at yde en service lidt ud over det sædvanlige og tilbyde nogle af landets absolut bedste sprogkurser.

Vi kan til hver en tid kontaktes via vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.

Alternativt kan du ringe på telefon +45 8675 5211 eller sende en mail til info@sproggruppen.dk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os