Professionel sprogundervisning i Jylland og på Fyn

Vi tilbyder kurser for arbejdsledige som har behov for at få opgraderet deres sproglige kompetencer i forbindelse med fremtidig jobsøgning.

Kurset vil være individuelt og bliver tilpasset lige netop dine behov, se eksempler på kursusindhold her.

Om SprogGruppen

SprogGruppen blev etableret i 1995, og vi har siden da fungeret som professionelt sprogcenter, der yder undervisning til både private og offentlige virksomheder. SprogGruppen blev dannet ud fra en kærlighed til sprog og et ønske om at hjælpe andre til at gøre verden mindre ved hjælp af bedre sprogfærdigheder. I en globaliseret verden giver det bedre mening end nogensinde før at forbedre sine evner indenfor både skrift og tale på forskellige sprog – og netop det kan vi hjælpe med gennem professionelle kurser og effektiv undervisning.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Vores mission og vision

Vores mål er at hjælpe både private og offentlige virksomheder med at klare sig bedre i en globaliseret verden ved hjælp af personale, der er godt rustet til at håndtere situationer på fremmedsprog. Det gøres ved hjælp af sprogkurser og undervisning, der tilpasses den enkelte deltagers ønsker, behov og niveau. På den måde kan vi tilbyde sprogkurser i høj kvalitet, som opbygger den enkelte deltagers kendskab til det fremmedsprog, der undervises i. Vores primære redskab er indlæring gennem kulturel forståelse og leg med udgangspunkt i vores dygtige og professionelle undervisere.

Vil du vide mere om os?

Vi sætter en ære i den personlige kontakt med vores kunder. Hvis du ønsker yderligere information om os eller har spørgsmål, må du derfor ikke tøve med at kontakte os. Det kan enten gøres via kontaktformularen her på siden, på info@sproggruppen.dk eller på telefon 8675 5211.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Kontakt os i dag!

Vi tror på, at sprog kan være nøglen til større succes. Vi bestræber os altid på at yde en service lidt ud over det sædvanlige og tilbyde nogle af landets absolut bedste sprogkurser.

Vi kan til hver en tid kontaktes via vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.

Alternativt kan du ringe på telefon +45 8675 5211 eller sende en mail til info@sproggruppen.dk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os