Bliv bedre til svensk

Vi tilbyder kurser for arbejdsledige som har behov for at få opgraderet deres sproglige kompetencer i forbindelse med fremtidig jobsøgning.

Kurset vil være individuelt og bliver tilpasset lige netop dine behov, se eksempler på kursusindhold her.

Svensk sprogkursus

Svensk er på mange måder et sprog, der minder om det danske. De fleste danskere kan forstå en del svensk og måske også tale en smule, uden at de har været på sprogkursus. Dog er et svensk sprogkursus en god ide for dig, der vil tale og skrive svensk på et professionelt niveau. Det er især en fordel, hvis man i større eller mindre omfang kommunikerer med svenske kunder eller samarbejdspartnere, enten på skrift eller i tale.

Alle vores sprogkurser bliver uanset dit niveau tilpasset til dig, så du får mest muligt ud af undervisningen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Svensk for danskere

Formål

At få indsigt i de grundlæggende forskelle mellem dansk og svensk. Der lægges vægt på følgende områder: tal, faldgruber/”falske venner” (dvs. ord der hedder det samme på dansk og svensk, men som har forskellig betydning), faste udtryk og vendinger på svensk samt udtale. Desuden sættes der fokus på de mest markante forskelle mellem dansk og svensk mentalitet.

Målgruppe

Personer, der i større eller mindre omfang, kommunikerer med Sverige i jobsammenhæng på telefon, mail eller i face-to-face situationer (møder, besøg, rejser, konferencer og lign.).

Indhold

Træning i forståelse og udtale. Inddragelse af emner, der er aktuelle for den enkelte deltager. Desuden indgår diskussion vedrørende forskelle på dansk og svensk kultur samt forretningsmentalitet som en naturlig del af undervisningen.

Sprogkursus i svensk - Erhvervsorienteret.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos SprogGruppen brænder vi for at gøre verden mindre for vores kunder – også selvom Sverige ikke er så langt væk. Hvis du gerne vil blive bedre til svensk med et professionelt sprogkursus, er vi derfor det rette valg.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefon 7040 4816, via vores kontaktformular eller på mail info@sproggruppen.dk. Så finder vi i fællesskab frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din virksomhed.

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Kontakt os i dag!

Vi tror på, at sprog kan være nøglen til større succes. Vi bestræber os altid på at yde en service lidt ud over det sædvanlige og tilbyde nogle af landets absolut bedste sprogkurser.

Vi kan til hver en tid kontaktes via vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.

Alternativt kan du ringe på telefon +45 8675 5211 eller sende en mail til info@sproggruppen.dk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os