Find et dansk kursus på dit niveau

Vi tilbyder kurser for arbejdsledige som har behov for at få opgraderet deres sproglige kompetencer i forbindelse med fremtidig jobsøgning.

Kurset vil være individuelt og bliver tilpasset lige netop dine behov, se eksempler på kursusindhold her.

Kurser i dansk på forskellige niveauer

Vi tilbyder dansk kurser på en række forskellige niveauer. Selvom man er født og opvokset i Danmark, kan man stadig have glæde af et dansk kursus med et særligt fokuspunkt. Find et dansk kursus, der passer til dit niveau nedenfor – eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan skræddersy et undervisningsforløb i dansk, der matcher dine og eventuelt din virksomheds behov.

Dansk for udlændinge

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige kursusmuligheder, som vi tilbyder indenfor danskundervisning. Du kan finde lige netop det kursus, der passer dig eller din virksomhed. Vi skræddersyr naturligvis undervisningen efter dine behov og underviser på alle niveauer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Dansk begynderkursus

Formål

På dette dansk kursus lærer deltagerne at forstå og udtale danske ord og sætninger, at forstå og føre lettere samtale på dansk samt opbygge et godt kendskab til bl.a. Kulturelle forhold og omgangsformer. Undervisningen kan kombineres med virksomhedsrelateret sprogtræning efter ønske.

Målgruppe

Kurset henvender sig til personer med intet eller et meget begrænset kendskab til dansk, som skal arbejde og kunne begå sig i Danmark.

Konversationstræning I dansk

Formål

At styrke og udvikle deltagernes sproglige færdigheder i dansk gennem intensiv samtaletræning. At udvide det aktive ordforråd samt eventuelt at give større baggrundsviden om bl.a. Kulturelle forhold. Brancherelateret sprogbrug vil kunne inddrages i undervisningen, når det sproglige fundament er blevet lagt.

Målgruppe

Personer, med såvel større som mindre forudgående kendskab til dansk, som ønsker at kunne begå sig med større sikkerhed og gennemslagskraft på dansk.

Indhold

Intensiv samtaletræning, herunder udbygning af eksisterende ordforråd, træning af nyttige udtryk og vendinger, træning i konstruktion af sætninger samt træning i forståelse og udtale. Deltagerne får samtidig indsigt I skik og brug samt omgangsformer i både dagligdagen og forretningslivet. Aktuelt stof vil blive brugt til diskussion og samtale. Ønsker deltagerne samtidig at fokusere på skriftligt dansk, og hvordan man formulerer sig tydeligt på skrift, kan dette også arrangeres.

Skriftlig dansk

Formål

At forbedre deltagerens skriftlige dansk med hovedvægt på dansk forretningskorrespondance samt forbedre deltagerens sproglige niveau generelt.

Målgruppe

Personer, som varetager eller skal varetage skriftlige opgaver på dansk, og som ønsker større sikkerhed og bedre formuleringsevne på skrift. Kurset udbydes på alle niveauer.

Indhold

Gennemgang af gloser og udtryksformer samt generel dansk retskrivning, herunder bl.a. Gennemgang og opstilling af forskellige korrespondancetyper, forespørgsler, tilbudsgivning og ordreafgivelser samt respons herpå.

Super intensivt dansk

Formål

At spare tid og gennem super intensiv undervisning gøre deltageren i stand til at klare sig på dansk på et højere niveau. Typisk fem dages varighed.

Målgruppe

Personer, som ønsker at forbedre deres danskkundskaber i en fart.

Indhold

Kurset baseres på dagligdagssituationer, skik og brug. Rollespil, aktuelt stof til diskussion og samtale. Frokost og kaffepauser foregår også på dansk. Fag- og brancheorienteret sprogbrug kan inddrages i undervisningen, ligesom der selvfølgelig vil blive taget hensyn til andre specifikke behov og ønsker.

Dansk forretningssprog

Formål

At give deltageren større sikkerhed i almindelige danske forretningsudtryk ved bl.a. Telefonbetjening, møder og i forhandlings- og salgssituationer. At give kendskab til omgangsformer, høflighedsfraser, mentalitet og eventuelle kulturelle forhold.

Målgruppe

Personer, der i deres daglige arbejde har behov for en høj grad af sproglig sikkerhed. Personer, som ikke ønsker at miste vigtige nuancer eller komme i situationer, hvor ordforrådet ikke er tilstrækkeligt til at fremlægge synspunkterne klart.

Indhold

Samtaletræning, telefondialoger, forhandlingssituationer og lignende. Gennemgang af omgangsformer, mentalitet og kulturforståelse. Specielt fag- og brancheorienteret sprogbrug kan indgå i undervisningen efter nærmere aftale.

Dansk teknisk sprog

Formål

At opnå sikkerhed i almindelige, tekniske udtryk på dansk. At indøve det nødvendige ordforråd, der gør deltageren i stand til at kommunikere med andre om fx tekniske opgaver.

Målgruppe

Personer med kendskab til dansk, som ønsker at dygtiggøre sig i en mere speciel retning.

Indhold

Kurset baseres på et grundlæggende ordforråd, som omfatter de mest anvendte sproglige elementer kombineret med tekniske udtryk og opgaver. Specielt fag- og brancheorienteret sprogbrug kan indgå i undervisningen efter nærmere aftale.

“Brush-up” dansk kursus

Formål

At genopfriske deltagerens forkundskaber og give den nødvendige sproglige sikkerhed i krævende situationer.

Målgruppe

Personer med et vist kendskab til dansk, som ønsker at vedligeholde og styrke forudgående danskkundskaber, fx med henblik på konferencer, forhandlinger, messer eller lignende.

Indhold

Samtaletræning, aktivering af passivt ordforråd. Specielt fag- eller brancheorienteret sprogbrug kan, i mindre omfang og efter nærmere aftale, indgå i undervisningen.

1-2-3 dages dansk kursus

Formål

At træne møde- og præsentationsteknik samt forhandlingssprog på dansk med et specifikt, kortsigtet mål for øje.

Målgruppe

Personer med et vist niveau i dansk, der indenfor kort tid skal til et vigtigt møde eller stor repræsentation på dansk, og som ønsker at opnå en større sikkerhed i det danske sprog i forhold til at præsentere og formidle emner, resultater eller ideer.

Indhold

Undervisningen vil udelukkende koncentrere sig om at styrke deltagerens formidlingsevne og gennemslagskraft på dansk. Dette med henblik på et kommende møde eller præsentation.

Hvilke sprogfærdigheder har du brug for?

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte persons ønsker og behov, når vi sammensætter vores dansk kurser. Derfor står vi altid klar til at hjælpe og dele ud af vores viden og erfaring, så vi i fællesskab kan finde frem til den rigtige løsning for netop dig og din virksomhed. Vil du vide mere om et eller flere af vores kurser, eller vil du have hjælp til at afdække netop dit behov, må du ikke tøve med at kontakte os.

Vi kan kontaktes via kontaktformularen, hvorefter vi vil vende tilbage indenfor 24 timer. Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 8675 5211 eller skrive en mail til info@sproggruppen.dk.

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Kontakt os i dag!

Vi tror på, at sprog kan være nøglen til større succes. Vi bestræber os altid på at yde en service lidt ud over det sædvanlige og tilbyde nogle af landets absolut bedste sprogkurser.

Vi kan til hver en tid kontaktes via vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.

Alternativt kan du ringe på telefon +45 8675 5211 eller sende en mail til info@sproggruppen.dk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os