Sprogundervisning med fokus på kvalitet

Vi tilbyder kurser for arbejdsledige som har behov for at få opgraderet deres sproglige kompetencer i forbindelse med fremtidig jobsøgning.

Kurset vil være individuelt og bliver tilpasset lige netop dine behov, se eksempler på kursusindhold her.

Sprogundervisning i højeste kvalitet

Hos SprogGruppen har vi en passion og kærlighed for sprog, som vi ønsker at udbrede til andre. Derfor går vi på ingen måder på kompromis med kvaliteten af vores sprogundervisning. Det er vores vigtigste fokuspunkt, at vores kursusdeltagere får mest muligt ud af deres tid og indsats. Det sikrer vi på flere måder, blandt andet ved at følge kursisternes udvikling gennem forløbet og løbende tilpasse undervisningen til deres ønsker og behov. Derudover lytter vi altid til vores kunder og forsøger at forbedre os, så vi kan tilbyde landets bedste sprogundervisning.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Kom godt fra start

Et godt forløb starter med et godt udgangspunkt. Derfor tilbyder vi en helt uforpligtende sprogsamtale forud for sprogforløbet, som har til formål at afdække dit niveau samt dine sprogfærdigheders styrker og svagheder. På den måde kan vi tilpasse undervisningen til netop dit udgangspunkt og sikre, at det hverken bliver for svært eller for let. Vi skræddersyr altså samtlige af vores løsninger til dig og dine kolleger, netop med det formål at sikre kvaliteten og udbyttet af undervisningen.

Løbende evaluering og tilpasning

Også under forløbet vil vi følge dig og dit sprogkursus. Det sker blandt andet ved hjælp af løbende kontakt samt en midtvejs- og slutevaluering. Det sikrer, at dit sprogkursus møder dine behov og ønsker, samt at du og din virksomhed er 100 % tilfredse med vores sprogkurser og vores undervisning. På den måde gør vi alt, hvad vi kan for at optimere vores tilbud, sådan at vi kan være med til at gøre verden mindre for vores kunder ved hjælp af sprogkurser i absolut højeste kvalitet.

Niveaubeskrivelse

Vi underviser ud fra niveauerne i den europæiske referenceramme for sprog (CEFR).

Nedenfor finder du en oversigt med beskrivelse af, hvad en sprogbruger skal kunne på de enkelte niveauer. Den europæiske referenceramme er gældende for alle europæiske sprog.

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Kontakt os i dag!

Vi tror på, at sprog kan være nøglen til større succes. Vi bestræber os altid på at yde en service lidt ud over det sædvanlige og tilbyde nogle af landets absolut bedste sprogkurser.

Vi kan til hver en tid kontaktes via vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.

Alternativt kan du ringe på telefon +45 8675 5211 eller sende en mail til info@sproggruppen.dk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os