Sprogkurser til erhverv

Vi tilbyder kurser for arbejdsledige som har behov for at få opgraderet deres sproglige kompetencer i forbindelse med fremtidig jobsøgning.

Kurset vil være individuelt og bliver tilpasset lige netop dine behov, se eksempler på kursusindhold her.

Sprog er nøglen til god kommunikation

Hos SprogGruppen forstår vi vigtigheden af professionel kommunikation på tværs af grænser.

Vil man handle med virksomheder fra andre lande, må man kunne tale deres sprog og forstå deres kulturelle og sociale baggrund. Sprog og kulturel forståelse er derfor en vigtig forudsætning for at opnå gode resultater i samhandlen med udlandet – og her kan vi hjælpe.

Hvad enten du skal lære sproget helt fra bunden, ønsker større sproglig akkuratesse, har brug for større ordforråd eller noget helt fjerde, står vi klar til at hjælpe.

Alle vores instruktører på vores sprogkurser til virksomheder er erfarne undervisere med bredt branchekendskab og høj faglighed. Alle er opvokset med sproget og har stor kulturel indsigt og sikrer, at du lærer sproget hurtigt og effektivt.

Hvert sprogkursus er unikt

Hos SprogGruppen er hver enkel kursist unik og derfor skræddersyr vi vores sprogkurser med udgangspunkt i dig og din virksomheds behov og ønsker.

Vi sætter en ære i fleksibilitet og personlige kontakt og sørger for, at du tilegner dig flest mulige færdigheder på kortest mulig tid – naturligvis uden at det går ud over kvaliteten.

Vi hjælper også gerne, hvis du ønsker overblik over din virksomheds sprogkundskaber eller har brug for at teste kommende medarbejder i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Kort sagt tilbyder vi:

  • Sprogsamtale og behovsanalyse
  • Skræddersyede sprogkurser
  • Engagerede og højtkvalificerede undervisere
  • Over 20 års erfaring
  • Erhvervsrettet sprogundervisning
  • Bredt branchekendskab
  • Kvalificeret og professionel kursusadministration
  • Personlig opfølgning fra start til slut

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Kontakt os for et skræddersyet sprogkursus

Tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til at hjælpe og deler gerne ud af vores mange års erfaring med sprogkurser til erhverv Jylland, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.

Ring til os på telefon 8675 5211, send en info@sproggruppen.dk eller send os en besked via kontaktformularen. Vi bestræber os på at vende tilbage inden 24 timer.

Sidebar

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Kontakt os i dag!

Vi tror på, at sprog kan være nøglen til større succes. Vi bestræber os altid på at yde en service lidt ud over det sædvanlige og tilbyde nogle af landets absolut bedste sprogkurser.

Vi kan til hver en tid kontaktes via vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.

Alternativt kan du ringe på telefon +45 8675 5211 eller sende en mail til info@sproggruppen.dk.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os